Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżówki z orzechami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Przygotuj zaczyn drożdżowy. Kiedy wyrośnie wymieszaj z resztą składników ciasta. Odstaw, by wyrosło.
Podziel ciasto na 12 części. Rozwałkuj je na prostokąty. Na każdym połóż trochę marmolady, posyp wiórkami. Zwiń jak naleśnik, końce podwiń. Natnij je na końcach, posmaruj jajkiem, posyp orzechami. Upiecz.Źródło: Bella Relaks