Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita galaretka na gorące wieczory.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 269
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1194
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 118
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 269
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1194
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 118
Składniki
Wykonanie: Żelatynę rozpuścić w dwóch łyżkach gorącej wody. Wino, sok z grejpfruta i miód podgrzać, następnie wymieszać z rozpuszczoną żelatyną. Rozlać do salaterek i wstawić do lodówki i dobrze schłodzić. Galaretki można przyozdobić grejpfrutem.