Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 538
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 538
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Składniki
Przygotuj galaretkę z 300 ml wody. Schłodź, wymieszaj z owocami, wlej do pucharków. Na czas tężenia ustaw je w lodówce tak, by były pochylone.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Żelatynę rozpuść w 3 łyżeczkach wrzątku. Śmietankę ubij na sztywno. Połącz z zimną czekoladą i żelatyną. Dopełnij pucharki z zastygniętą galaretką. Wstaw do lodówki, aby mus stężał.Źródło: Naj