Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki w pomidorach"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Liście kapusty sparz lub gotuj chwilkę. Bułkę namocz w mleku, odciśnij. Zeszkloną na oleju cebulę połącz z jajkiem, mięsem mielonym, przyprawami. W liście ściśle zawijaj mięso.
Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju. Pomidory sparz, zdejmij skórę, pokrój w kostkę, dodaj do cebuli, podduś. Dodaj sól, pieprz i tymianek. Włóż gołąbki, piecz pod przykryciem, 1,5 godziny w temperaturze 180°C.Źródło: Dobry Tydzień