Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajecznica na parze po 11. miesiącu"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 769
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 769
Składniki
Jajko dokładnie umyj pod bieżącą wodą. Sparz je wrzątkiem, a następnie wybij na posmarowany masłem talerzyk.
Mleko modyfikowane rozpuść w przegotowanej i przestudzonej wodzie – zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Dodaj je do jajka i wymieszaj.
Zagotuj w garnku trochę wody. Umieść talerzyk z jajkiem nad wrzątkiem. Zaczekaj, aż jajko zetnie się wystarczająco.
Szczypiorek umyj i posiekaj. Posyp nim jajecznicę.Źródło: Mam dziecko