Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kanapki z pastą rybną po 2. roku"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Rybę obierz ze skóry, oczyść starannie z ości, a następnie dokładnie zmiksuj z białym serem.
Do masy rybnej dodaj umyty i drobno posiekany szczypiorek, pokrojone w kosteczkę ogórki (najpierw odsącz je z soku) oraz przecier pomidorowy. Całość skrop odrobiną soku z cytryny.
Powoli wlej jogurt naturalny i wymieszaj masę ponownie, by miała gładką konsystencję.
Podawaj z jasnym lub ciemnym pieczywem.