Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Koronki z masy lukrowej"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4926
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 880
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4926
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 880
Składniki
Masę cukrową wsyp do miseczki. Wlej około 80 g ciepłej wody, cały czas dokładnie mieszając na bardzo gładką pastę. Rozsmaruj szpatułką na suchej macie silikonowej, dociskając i uważnie pokrywając pastą cukrową wszystkie wtłoczenia.
Pozostaw na 4-6 godzin w temperaturze pokojowej lub wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 85°C i susz około 12 minut. Matę wyjmij, lekko ostudź. Palcami delikatnie wyjmij koronki z foremek.Źródło: Chwila dla Ciebie