Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety gryczane"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 552
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 552
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Składniki
Pietruszkę zetrzyj na tarce. W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju, dodaj czosnek i przyprawy, kaszę i zamieszaj. Smaż kilka minut.
Zalej 3 szklankami wody i gotuj pod przykryciem do miękkości. Ostudź, dopraw do smaku, następnie wymieszaj z jajkiem.
Formuj kotlety, usmaż jeden na próbę i jeśli się rozpada, dodaj mąki. Panieruj w mące i smaż na złoto z obu stron.Źródło: Takie jest życie