Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Składniki na blaszkę 22,5x22,5. Blaszkę wykładamy folią spożywczą układamy herbatniki, puszkę kajmaku mieszamy z ryżem preparowanym wykładamy na herbatniki, następnie ubijamy śmietankę z cukrem pudrem po ubiciu śmietanki dodajemy mascarpone i krem przekładamy do blaszki. Wstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc. Po wyjęciu ciasta rozkruszamy orzeszki i sypiemy na wierzch ciasta. Smacznego :)