Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Minipizza na bułce po 2. roku"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 128
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2038
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2726
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 722
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 128
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2038
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2726
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 722
Składniki
Oliwę podgrzej w rondlu. Podsmaż pokrojony czosnek i obraną, posiekaną cebulę (przez około 3-4 minuty).
Dodaj przecier pomidorowy i gotuj, aż sos stanie się gęsty. Po zdjęciu z ognia dorzuć listki bazylii oraz sól i pieprz do smaku.
Bułkę przekrój wzdłuż, opiecz w piekarniku przez 2 minuty, a następnie posmaruj przygotowanym wcześniej sosem.
Na kajzerkę połóż pokrojonego pomidora i posyp żółtym serem. Wstaw minipizzę do rozgrzanego do 200°C piekarnika i zapiecz na jasnozłoty kolor.Źródło: Mam dziecko