Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mleko, cukier, cukier waniliowy, jaja rozmieszac starannie rózgą (ale nie ubijac), wlac do filizanek. Filiżanki ustawić w łaźni wodnej, gotowac pod przykryciem ok 40 min aż zobaczymy ze na górze mamy kosystencje galaretki Uwaga! Wazne aby kąpiel wodna nie przekroczyla temp 70 stopni C !