Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne mufinki o smaku kajmakowym smakują każdemu.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Miękkie masło utrzyj z cukrem, dodaj masę kajmakową, następnie dodawaj po 1 jajku i dolej maślankę.Mąke przesiej z proszkiem dodaj do ciasta.Dokladnie wymieszaj . Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości ciastem wierzch posyp posiekaną czekoladą piec 25 minut w temperaturze 180 st