Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 296
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1266
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 125
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 296
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1266
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 125
Składniki
2 żółtka, mąkę i wodę wymieszać w mikserze.
2 białka ubić z cukrem na sztywno.
Połączyć masę z pianą delikatnie mieszając.
Rozgrzać patelnię z masłem i smażyć na średnim ogniu. Po zarumienieniu przełożyć na druga stronę.
Przed podaniem posmarować ulubionym dżemikiem lub konfiturką.