Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panna cotta cytrynowa"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Żelatynę rozpuść w niewielkiej ilości wrzątku. Mleko wymieszaj z jogurtem oraz cukrem, lekko podgrzej. Dodaj sok oraz skórkę z cytryny. Zagotuj, potem zmiksuj.
Zdejmij naczynie z ognia. Wlej żelatynę, wymieszaj. Rozlej masę do zwilżonych wodą miseczek. Schłodź. Udekoruj skórką z cytryny oraz miętą.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa</strong>Źródło: Bella Relaks