Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rodzaj placka ucieranego z dwoma rodzajami jabłek.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1588
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 69
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1588
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 69
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Moja foremka silikonowa 19 X 19 cm. Całe jajka dokładnie utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Stopniowo dolewać olej, mąki wymieszane z proszkiem i mleko. Na koniec wsypać rozdrobnione jabłka suszone, wymieszać. Ciasto wlać do foremki. Jabłko obrać, pokroić w kostkę i ułożyć na cieście lekko je dociskając. Ciasto piec w 170 C około 60 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Najlepiej smakuje z jogurtem naturalnym.