Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 68
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 68
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Pory oczyść, umyj, pokrój na mniejsze kawałki i gotuj przez 10 minut na małym ogniu. Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj z solą. Cebulę drobno posiekaj, jajka pokrój w kosteczkę. Majonez połącz z musztardą, czosnkiem, cebulą i jajkiem, przypraw solą i pieprzem. Marchewkę pokrój wzdłuż, w cienkie plasterki, sparz. Pory wyjmij z wody, odsącz, owiń plastrami marchewki. Podawaj z sosem.Źródło: Na żywo