Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Puszysta pascha bakaliowa w pucharkach"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Cukier z Domaszna
Twaróg zmiel trzy razy. Orzechy laskowe i migdały posiekaj. Morele i rodzynki pokrój w kostkę. Twaróg utrzyj z cukrem pudrem i żółtkiem. Dodaj wszystkie bakalie, wymieszaj. Masą napełnij pucharki. Płatki migdałowe upraż na suchej patelni. Ostudź, udekoruj paschy. Schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie