Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Ugotuj ryż na mleku, posłodź i ostudź. Podziel na dwie części. Do jednej wsyp kakao, do drugiej – skórkę. Foremki wyłóż folią aluminiową, nałóż warstwami ryż (raz ciemną, raz jasną warstwę). Schłodź. Truskawki zmiksuj z kefirem. Przed podaniem polej deser.
<strong>Karolina Bojaczuk z Łukowa</strong>Źródło: Takie jest życie