Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4945
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2321
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4945
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2321
Składniki
1 galaretkę cytrynową rozpuścic w 1 szklance wody, odstawic do schłodzenia.
Drugą galaretkę cytrynową przygotowac wg przepisu na opakowaniu, odstawic do stężenia. Następnie pokroic w kostkę.
Galaretkę truskawkową przygotowac wg przepisu na opakowaniu i schłodzic. W między czasie umyc i osuszyc truskawki.
Serki wymieszac dokładnie razem ze schłodzoną galaretką cytrynową. wrzucic kostki stężałej galaretki, wstawic do lodówki. Po stężeniu ozdobic truskawkami i zalac czerwoną galaretką. Do sernika można dac podkład z biszkoptu lub herbatników. Smacznego.