Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 415
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 415
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Bułkę zalej mlekiem. Następnie odciśnij i dodaj mielone mięso, jajko, mąkę, łyżkę ketchupu i sól. Całość wymieszaj. Uformuj małe kulki i obsmaż je na patelni. Połowę ogórka pokrój w cienkie plasterki, a drugą w pałeczki. Na igły ponakłuwaj pulpeciki na zmianę z plasterkami ogórka, a na koniec dodaj pomidorek. Połóż stonogę na talerzu. Z pałeczek zrób nóżki, a oczy z migdałów.Źródło: Na żywo