Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trufle orzechowo-kakaowe. Proste i niedrogie w wykonaniu.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 707
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 707
Składniki
Herbatniki pokruszyć wałkiem na dość drobne kawałki. 1/2 opakowania pokruszyć na drobno i odsypać do małej miseczki. Masło utrzeć z cukrem, dodać rum i herbatniki. Draże rozdrobnić wałkiem i dodać do reszty składników. Dosypać 2 łyżki kakao i wszystko wymieszać Do miseczki z herbatnikami dosypać jedną łyżkę kakao.
W rękach formować nieduże kulki i obtaczać w ciastkach i kakao. Włożyć do lodówki na 2-3 godziny. Smacznego.