Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywa w bakłażanie"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4950
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2328
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4950
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2328
Składniki
Bakłażana pokrój wzdłuż na paski i posyp solą. Odstaw na pół godziny, aby puścił sok, a następnie opłucz.
Każdy plaster dopraw przyprawą do grillowanych warzyw oraz pieprzem i posmaruj serkiem śmietankowym.
Pieczarki, pomidory i paprykę potnij na kawałki. Nałóż warzywa na paski bakłażana i zwiń w rulony.
Umieść roladki w wysmarowanej oliwą formie żaroodpornej, po czym włóż na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 190°C.
Danie podawaj np. z ziemniakami.Źródło: Super TV