Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ziemniaki nadziewane na zimno"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Ziemniaki umyj i zawiń w folię. Piecz, aż będą miękkie. W tym czasie ogórki pokrój w centymetrowe plasterki, a szynkę w paseczki. Cebulę drobno posiekaj, a pomidory sparz i obierz ze skórki. Pokrój w kostkę. dokładnie wymieszaj z majonezem i łyżką posiekanego szczypiorku. Wstaw do lodówki, aby dobrze się przegryzły.
Po ostygnięciu przekrój ziemniaki na pół i bardzo ostrożnie wydrąż. Ułóż je na talerzach i wypełnij wcześniej przygotowaną masą.Źródło: Na żywo