Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 28
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 691
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 28
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 691
Składniki
Bób obieramy i dokłądnie płuczemy. Wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy dorzucamy cukier i sól. Całość gotujemy ok 15- 30 minut. Wszystko zależy od tego czy mamy młody czy stary bób. Odcedzamy i przekładamy na talerz. Przekładamy bób masłem i posypujemy bazylią.