Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka do obiadu.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 71
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 71
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Składniki
Wykonanie: Buraczki umyć i ugotować w skórce . Przestudzić, obrać i zetrzeć razem z jabłkiem. Wlać mleko, oprószyć mąką, zagotować i przyprawić sokiem z cytryny i cukrem.