Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że taka domowa najlepsza. Ja robię taką jarzynkę ,, czystą,, , czyli bez specjalnych dodatków, bez ziół, tylko z dodatkiem soli.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Warzywa obrać, umyć, osuszyć i zetrzeć na tarce do warzyw w zapałki. Drobniejsze kawałki przelatują przez otwory w sicie suszarki. Rozłożyć na sitach suszarki ( do warzyw i owoców ) i wysuszyć. Trwa to kilka godzin. Wysuszone warzywa rozdrobić jeszcze przy pomocy młynka do kawy, ale nie na pył. Przełożyć do słoiczka. Dodać sól i wymieszać. Taka porcja starcza naprawdę na dość długo. Polecam.