Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można podać do obiadu jako przystawkę do mięsa lub zajadać samą .Fasolka jest syta i bardzo smaczna...:)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1093
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1093
Składniki
Fasolkę opłukać i namoczyć na kilka godzin .Gotować do jej miękkości Osobno zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę. Ugotowaną fasolkę odcedzić,dodać do niej cebulkę ,sól,pieprz i wymieszać. Podawać na ciepło. Smacznego życzę!