Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pasuje do jajek na twardo, gotowanego mięsa i drobiu na zimno, wędlin, zimnych pieczeni, gotowanych warzyw podawanych na zimno ( szparagi, brokuły, kalafior ), filetów śledziowych.
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Składniki
Umyłem zioła, osuszyłem, posiekałem. Jajka ugotowałem na twardo, przekroiłem, wyjąłem żółtka, które roztarłem w miseczce z olejem. Dodałem jogurt, śmietanę i sok z cytryny. Wymieszałem z posiekanymi ziołami, drobno pokrojonym ogórkiem i posiekana cebulą. Doprawiłem sola, pieprzem i cukrem oraz musztardą.