Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Kapustę poszatkować, ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić w rondelku, wsypać mąkę i zasmażać ciągle mieszając aż mąka lekko zbrązowieje. Wlać zasmażkę do odcedzonej kapusty i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem, solą, octem, cukrem, przyprawą do zup (kilka kropli). Wsypać koperek. Spożywać na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!