Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam taką młodą kapustkę do obiadu. Świetnie smakuje z młodymi ziemniaczkami i pieczonym mięskiem w sosie własnym.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24353
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 126
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4811
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 165
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24353
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 126
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4811
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 165
Składniki
Kapustę szatkujemy, a następnie dokładnie płuczemy. Wkładamy do garnka, zalewamy niewielka ilością wody. Podczas gotowania dajemy kostkę warzywnego bulionu i dalej gotujemy. Pod koniec, kiedy kapustka jest już miękka dajemy łyżkę masła, doprawiamy pieprzem i solą. Na koniec dodajemy drobno pokrojony koperek. Całość dokładnie mieszamy. Młodą kapustkę podajemy jako dodatek do obiadu. SMACZNEGO !!!