Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos do kanapek, mięs, sera i czego tylko dusza zapragnie.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Składniki
Cebulę, czosnek, pomidory i morele kroimy w kostkę. Nie musi być drobna. Z pomidorów należy usunąć nasiona.
Do rondla wlewamy oliwę i szklimy na niej cebulę z czosnkiem.
Dodajemy pomidory i morele, wodę, ocet, cukier i przyprawy. Gotujemy aż do zmięknięcia moreli
Wszystko blendujemy i odstawiamy do ostygnięcia