Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło chrzanowe zazwyczaj przygotowuję na Wielkanoc, gdyż wtedy można przygotować je ze świeżego chrzanu. W okresie zimowym można użyć chrzanu ze słoiczka. Takie masło to idealny dodatek do wędlin, ryb lub steków.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5033
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 892
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5033
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 892
Składniki
Masło ucieramy, aż stanie się puszyste, ciągle ucierając dodajemy miód. Do masła dodajemy skórkę z cytryny oraz chrzan, mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy jako dodatek do wędlin, ryb oraz steków.