Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i puszysty pasztet z łososia. Zrobisz go błyskawiczne, wystarczy ugotować łososia w wodzie lub na parze i zmiksować go ze śmietankowym serkiem.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 46
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 89
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 46
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 89
Składniki
Łososia ugotuj na parze lub w wodzie. Jeśli gotujesz na parze, czas przygotowania to około 20 minut. Jeśli w wodzie ryba powinna gotować się przez 6 do 10 minut.
Ugotowanego i przestudzonego łososia przełóż do blendera. Dodaj serek i szczyptę soli. Wszystko ze sobą zmiksuj na gładką masę.
Pasztet serwuj na kanapkach posypany świeżo zmielonym pieprzem i przyozdobiony koperkiem.