Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 383
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10176
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 48
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 383
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10176
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 48
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki lub półplasterki. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Wszystko podsmażyć na oleju. Chwilę przestudzić, dodać jajka, mąkę, przyprawy. Ciasto powinno mieć dość gęstą konsystencję. Smażyć, na rozgrzanym oleju, małe placuszki, które są bardzo dobrym dodatkiem do mięsa w sosie. Smacznego.