Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek i zabek czosnku,pomidory myjemy i kroimy na kostke wrzucamy ha patelnie dodajemy sol orygano i troszke wody.
Wszysko razem mieszamy i pozostawiamy na malym ogniu przez ok 15 minut pomidory musza zmieknac i w ten sposob uzyskamy sos.Makaron ugotowac w osolonej wodzie wedlug przepisu najlepszy jest al dente,odcedzic i dodac do sosu wszystko dokladnie wymieszac dodac bazylie posypac parmezanem.Podawac