Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na podanie marchewki, zwłaszcza dla dzieci, które często nie chcą jeść warzyw. Zawijanie marchewki na widelec jak spaghetti sprawi radość każdemu niejadkowi :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Składniki
Marchew obrać i umyć, a następnie pokroić w paski za pomocą obieraczki do warzyw. Podsmażyć na maśle klarowanym. Dodać odrobinę wody, posolić do smaku i gotować przez ok. 10 min. na małym ogniu. Smacznego :)