Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Pomidorki przekroiłam na połówki i ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia, wysmarowanym oliwą. Pomidorki lekko posoliłam i posypałam ziołami i skropiłam oliwą.
Pomidorki można wstawiać do wyłączonego piekarnika po każdym jego użyciu- gdy jeszcze jest gorący. Można je też suszyć w 100 stopniach przez trzy godziny. Po wystudzeniu ciasno ułożyłam je w słoiku i zalałam oliwą. Smacznego :)