Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na kolację..
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w cienkie plasterki i posypać kminkiem. Rozgrzać tłuszcz na patelni, włożyć ziemniaki, posolić i smażyć na wolnym ogniu. Następnie na pół miękkie ziemniaki posypać starty serem, nakryć przykrywką i dosmażyć do miękkości, podawać z kefirem.