Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pozostałej części ajerkoniaku ,wyszedł pyszny likier kawowy.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1085
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1085
Składniki
Do masy ajerkoniakowej dodać stopniowo kawę rozpuszczoną w małej ilości wrzątku i wystudzonej. Zmiksować i przelać do butelek.
Smacznego życzę!