Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno pomarańczowo-cytrynowa lemoniada z miętą i kostkami lodu świetnie gasi pragnienie w upalne dni, przygotujecie ją w kilka minut .
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Pomarańcze i cytryny sparz wrzątkiem, pomarańcze obierz ze skórki i usuń błonki następnie pokrój w kostkę i wrzuć do dzbanka, dodatkowo pomarańcze w dzbanku rozgnieść tłuczkiem żeby puściły sok.
Dodaj pokrojoną w plastry cytrynę, miętę, całość zalej wodą, dodaj kostki lodu, wymieszaj .
Lemoniada smakuje najlepiej mocno schłodzona . Polecam ,