Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Cytrynę pokroić w kostkę wraz ze skórką. Wodę wlać do dużego gąsiora, wsypać wszystkie składniki i odstawić w ciemne miejsce na 5 tygodni.
Po 5 tygodniach przecedzić, podgrzać trochę wina w garnku, rozpuścić w tym szklankę cukru, dodać do reszty i odstawić na kolejne 2 tygodnie