Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wiśnie natnij. ale nie przekrawaj ich
Włoż wisnie do rondla, zasyp je cukrem, i zalej 150 ml wody. Podgrzej, mieszając.
Zdejmij rondel z ognia. Przelej zawartość do butelki.
dodaj wódkę i wymieszaj. Zakręć butelkę i odstaw na 4 tygodnie.