Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was kolejny wymyślony prze ze mnie przepis na chleb z dodatkiem coli zapraszam po przepis może zechcecie skorzystać
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i wymieszać do ich połączenia, odstawić w ciepłe miejsce pod ściereczką aby ciasto podrosło
Po wyrośnięciu znowu zamieszać a następnie przełożyć do blaszki 35/12 i pozostawić do kolejnego podrośnięcia
Wyrośnięte ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 50 - 55 minut. Upieczony wyjąć z piekarnika i studzić razem z papierem na kratce
Swojski chlebuś można podawać z masłem oraz dowolną wędliną czy warzywem