Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Jajka rozbić widelcem na jednolitą masę, można dodać odrobinę mleka i przyprawić wg. uznania. Na patelni rozgrzać tłuszcz, zanurzać chleb w jajkach z obu stron, kłaść na tłuszcz. Gdy usmaży sie jedna strona- przewraćać, położyć plastry sera i dosmażyć. Ser powinien się lekko stopić. Natychmiast podawać z keczupem, dowolna sałatką czyli z czym kto lubi.