Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna Włoska propozycja na wykorzystanie "starego" pieczywa. Każda wersja tejże przystawki jest niesamowita i niemalże osobista.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 213
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 213
Składniki
Na kromki pieczywa układamy plastry mozzarelli i kawałki tuńczyka. Całość zapiekamy 4 min w temperaturze 250°C. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy miąższ i kroimy w kostkę. Oliwę i bazylię miksujemy. Na podpieczone bruschetty kładziemy pokrojone pomidory i polewamy oliwą z bazylią. Podajemy od razu.