Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 415
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 415
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Wyrabiamy ciasto dodajemy tyle wody aby było takie jak na pizzę. Gdy ciasto wyrosnie formujemy placki wielkości dłoni, nakładamy na nie farsz i układamy na blaszce wyłożonej pergaminem.
Farsz:Cebulę dusimy do zeszklenia dodajemy mak i troszkę kminku.
Pieczemy