Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorskie ale jednak POLSKIE :))
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Do rozmrożonek szpinaku dodajemy pokruszoną Fetę, rozgnieciony czosnek ( ilość wedle smaku, ja dodaje dużooooooo), sól, pieprz. Łączymy składniki
Rozkładamy cisto francuskie, nkładamy farsz i zwijamy w "roladę". brzegi smarujemy żółtkiem, tak aby nic nie wypłyneło oraz smarujemy wierzch ciasta.
Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika 170st. Pieczemy około 30 min. Smacznego