Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ogródkowe pomidory w egipskiej sałatce i od razu zrobiło się cieplej. Taka sałatka jest widoczna w restauracjach całego Kairu. Zachwyca wyglądem i zachęca do konsumpcji. Przepis pochodzi z książki "CAIRO KITCHEN" .
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3707
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 23
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 135
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 297
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3707
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 23
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 135
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 297
Składniki
Pomidory opłucz i osusz. Każdego pomidora ponacinaj pionowo do 3/4 jego wysokości, tak aby uzyskać kieszonki. Zrób 6-7 nacięć na 1 pomidora. Wymieszaj wszystkie składniki dressingu z 80 ml wody. Napełnij kieszonki w pomidorach dressingiem i udekoruj dodatkowymi orzechami włoskimi.