Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska z tegorocznej fasolki szparagowej.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1189
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1189
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
Fasolkę umyć i zeszklić na oleju razem z pokrojoną cebulą. Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku i dusić pod przykryciem 15 minut. Smażyć do miękkości, posypać świeżą miętą i obłożyć pokrojonym pomidorem.