Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie przekąski z ciasta francuskiego.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 514
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 514
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Składniki
Mięso mielone mieszamy z pokrojoną cebulą, przyprawą i rozgniecionymi ząbkami czosnku. Podsmażamy na oleju.
Ciasto francuskie kroimy na równe prostokąty, które smarujemy masą mięsną. Zwijamy w roladki i smarujemy rozkłóconym jajkiem.
Roladki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temp. 200 st. C. przez ok. 20 minut.